Gastcollege Universiteit van Amsterdam – 8 april 2010


Op 8 april van 10.00 – 12.00 uur houdt Jos van Doorn, op uitnodiging van bijzonder hoogleraar Cultuur, landschap en natuur Erik de Jong, een gastcollege. Dit college past in de collegereeks ‘Verlangen naar Natuur: over de betekenis van flora en fauna, tuin en landschap in onze cultuur’. Jos zal dit college geven samen met kunstenaar Marc Volger. Het zal gaan over de rol van natuur en dier in hun kunst.

Het college vindt plaats in de collegezaal in dierentuin Artis. Het college is voor iedereen toegankelijk. Belangstellenden dienen zich te melden via info@josvandoorn.nl. De eerste 10 aanmeldingen krijgen gratis toegang. Latere aanmeldingen kosten € 25,-. Na aanmelding is entree betalen voor Artis niet meer nodig.  


Winterfair op 12 en 13 december 2009


Dit jaar neemt Jos deel aan de Winterfair in ‘B&B de Remketting’ te Slijk-Ewijk.

De standhouders presenteren hier hun schitterende producten, zoals kunst, brocante, woonaccessoires, kinderspullen, meubels en lekkers uit diverse windrichtingen. Verder is er lekkere glühwein en koffie & thee. Kinderen maken marshmallows warm bij de vuurkorven onder de kastanjeboom.

Voor meer informatie kijk op winterfair